Rreth Shërbimeve

Ekipi ynë është i fokusuar të sjellë zgjidhje inovative me dizajn dhe funksionalitet mbresëlënës.

Nga dizenjimi i website-eve deri tek aplikacione të kostumizuara ne jemi gati të ofrojmë shërbimet tona në kohë rekord dhe me tarifa të arsyeshme.

Aplikacione Mobile

Zhvillim aplikacionesh në gjuhë native si Swift, Objective C per iOS dhe Java për Android apo zhvillim aplikacionesh hibride duke përdorur framework-e si Ionic apo Angular JS.

Aplikacione Web

Aplikacione Web tërësisht të personalizueshme per biznesin tuaj. Ne perdorim metodolgji "agile" për të ndërtuar aplikacione interaktive dhe të shkallëzueshme në kohë rekord.

Aplikacione VR/AR

VR dhe AR po ndryshojnë menyrën se si industria ndërvepron me klientët, partnerët si dhe punonjësit. Ne ju ndihmojmë të integroni VR/AR në biznesin tuaj për të rritur produktivitetin e biznesit tuaj.

Dizajn Grafik

Ne përdorim pasionin tonë për të ndërtuar. Logo, dizajn produkti, UI/UX për aplikacione si dhe dizajn të printueshëm apo dixhital, duke ju sjellë eksperiencën më të mirë.

Marketing Dixhital

Në një kohë ku njerëzit konsumojnë përmbatje dixhitale çdo ditë, marketingu dixhital është i domosdoshëm. Ne ju ndihmojmë të rrisni kanalet tuaja dixhitale në menyrë që biznesi juaj të dominojë.

Nxito!QuBitzz  është zgjedhja juaj më e mirë.  Kontakto tani!