Ne jemi QuBitzz

QuBitzz është më shumë se një kompani. QuBitzz është një ideal. Misioni jonë është i thjeshtë: tu sjellim zgjidhje cilësore ideve tuaja. Po pse e theksojmë ne cilësinë kaq shumë?

Dihet se edhe pse disiplina e inxhinierimit te sofware-it ka ekzistuar për disa dekada, projektet software vazhdojnë të dështojnë. Sipas studimeve 33 përqind e projekteve anullohen. Të paturit cilësinë si qëllimin tonë na bën të aftë për të dorëzuar produkte më të mira tek klientët tanë.

Zgjidhje të personalizuara

Ne përdorim zgjidhje të personalizuara për çdo klient në mënyrë që ti përshtatemi nevojave të biznesit tuaj.

Punonjës të kualifikuar

QuBitzz është një ekip zhvilluesish, dizajnerash dhe menaxherësh të gatshëm për ta sjellë në jetë idenë tuaj.

Mirëmbajtje në vazhdimësi

Zhvillimi i aplikacioneve është një cikël i vazhdueshëm prandaj ne jemi gjithmonë gati ti pëgjigjemi nevojave të reja të produktit tuaj.

Suport i menjehershëm

Ne i vlerësojmë marrëdhëniet me klientët tanë. Ekipi ynë është gjithmonë i gatshëm ti përgjigjet gjithë pyetjeve dhe të zgjidhë problemet tuaja.

Nxito!QuBitzz  është zgjedhja juaj më e mirë.  Kontakto tani!