Quality Matters

"Quality begins on the inside… then works its way out" - Bob Moawad

Këtu tek QuBitzz cilësia është pjesë e kulturës tonë të përditshme. Ne besojmë që cilësia është ajo cfarë na bën të ecim përpara.

Mëso më shumë

QuBitzz Vision

Ekipi ynë është i fokusuar të sjellë zgjidhje inovative me dizajn dhe funksionalitet mbresëlënës.

Mëso më Shumë

Shërbimet tona

Aplikacione Mobile

Zhvillim aplikacionesh në gjuhë native si Swift, Objective C per iOS dhe Java për Android apo zhvillim aplikacionesh hibride duke përdorur framework-e si Ionic apo Angular JS.

Aplikacione Web

Aplikacione Web tërësisht të personalizueshme per biznesin tuaj. Ne perdorim metodolgji "agile" për të ndërtuar aplikacione interaktive dhe të shkallëzueshme në kohë rekord.

Aplikacione VR/AR

VR dhe AR po ndryshojnë menyrën se si industria ndërvepron me klientët, partnerët si dhe punonjësit. Ne ju ndihmojmë të integroni VR/AR në biznesin tuaj për të rritur produktivitetin e biznesit tuaj.

Dizajn Grafik

Ne përdorim pasionin tonë për të ndërtuar. Logo, dizajn produkti, UI/UX për aplikacione si dhe dizajn të printueshëm apo dixhital, duke ju sjellë eksperiencën më të mirë.

Avantazhet Tona

Zgjidhje të personalizuara


Ne përdorim zgjidhje të personalizuara për çdo klient në mënyrë që ti përshtatemi nevojave të biznesit tuaj.

Punonjës të kualifikuar


QuBitzz është një ekip zhvilluesish, dizajnerash dhe menaxherësh të gatshëm për ta sjellë në jetë idenë tuaj.

Mirëmbajtje në vazhdimësi


Zhvillimi i aplikacioneve është një cikël i vazhdueshëm prandaj ne jemi gjithmonë gati ti pëgjigjemi nevojave të reja të produktit tuaj.

Suport i menjehershëm


Ne i vlerësojmë marrëdhëniet me klientët tanë. Ekipi ynë është gjithmonë i gatshëm ti përgjigjet gjithë pyetjeve dhe të zgjidhë problemet tuaja.

Projektet Tona

20

Projekte

50

Klient të kënaqur

5000

Orë Kodi

20000

Rreshta Kodi

Vlerësime


Nxito!QuBitzz  është zgjedhja juaj më e mirë.  Kontakto tani!